Onderhoudsbeurt en reparatie

Personenauto’s

Elke auto heeft op tijd onderhoud nodig. De service intervallen zijn zichtbaar in het instructieboekje en/of in het display van de auto. GarageMartijn heeft de kennis en kunde om het juiste onderhoud aan uw auto uit te voeren. Ook onderhoud aan het aircosysteem, distributie en de juiste bandenkeuze voor het seizoen behoort tot de mogelijkheden.

Vaak wordt onderhoud iedere 15.000 kilometer of ieder jaar uitgevoerd afgewisseld door een kleine en grote onderhoudsbeurt. Naast de gewone onderhoudsbeurten zijn er ook slijtage delen en onvoorziene reparaties. Slijtage delen slijten door het gebruik zoals remblokken en remschijven. Onvoorziene reparaties zijn reparaties aan slijtvaste onderdelen zonder een bepaalde levensduur zoals een waterpomp en een aandrijfas.

​Onze werkplaats beschikt over een 4 kolomshefbrug, een 2 kolomshefbrug en een schaarbrug waarmee wij altijd gekwalificeerd onderhoud aan uw auto kunnen uitvoeren, ongeacht welk merk dan ook!

Wij beschikken over vervangend vervoer, informeer hierna bij het maken van uw afspraak.

Bedrijfwagens

Een bedrijfswagen is een middel dat zijn investering moet terugverdienen. Stilstand is verlies. Daarom bieden wij u het onderhoud voor uw bedrijfswagen die precies past bij u en uw bedrijf. Wij verzorgen het onderhoud van alle merken bedrijfsautos.

Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw bedrijfsvoertuig zijn precisieklussen die door vakmensen moeten worden uitgevoerd. Zo bent u er immers van verzekerd dat er iemand aan uw auto werkt die verstand van zaken heeft en de daarbij behorende (complexe) technieken kent!

Daarnaast beschikken wij over moderne diagnose-apparatuur waardoor iedere bedrijfsauto tot in de kleinste detail snel en efficiënt gecontroleerd kan worden. Hierdoor wordt de tijd van stilstand tot een minimum beperkt. Vanzelfsprekend worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd met hoogwaardige onderdelen.