Airco service en onderhoud

Om uw airconditioning goed te laten functioneren is het van belang om onderhoud uit te voeren. Wij adviseren om jaarlijks een aircoservice uit te voeren om het aircosysteem in de juiste condities te houden. Tevens is het mogelijk om een anti-geur behandeling uit te voeren in combinatie met het vervangen van een pollen-/interieurfilter, om ongewenste geuren tegen te gaan en hooikoortsklachten en allergie├źn te beperken.

Wist u dat uw airco ook in de winter onderhoud kan hebben, zodat u deze goed kan gebruiken bij bijvoorbeeld vochtig weer.

Ozonbehandeling

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt, en bovendien desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteri├źn zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verleden tijd.